Myllytys

Auton myllytys on maalipinnan koneellista kiillotusta

Auton maalipintaa kuluu ajan kuluessa ja näin ollen auton maalipinta menettää hohtonsa. Suomessa, erityisesti talven aikana auton maalipinta kohtaa keskimääräistä enemmän rasitusta. Myös konepesujen harjat naarmuttavat auton maalipintaa. (Suosittelemme aina autolle käsipesua) Auton myllytys eli koneellinen kiillotus voi tehdä ihmeitä saaden auton maalipinnan jälleen hohtoonsa.. Auton myllytys eli koneellinen kiillotus on työnä erittäin haastava ja tarkkuutta vaativa toimenpide.. Käytämme myllytyksessä epäkesko kiillotuskoneita, laikkoja ja kiillotusainetta. Koneellinen kiillotus auton maalipinnalle kannattaa ehdottomasti teettää ammattitaitoisessa liikkeessä.  

Myllytyksen edut pähkinänkuoressa

Maalipinta kiiltäväksi ja puhtaaksi

Pysyy helpommin puhtaana

Värierot tasaantuvat

Haalistuneet pinnat alkuperäisen sävyisiksi

Pienet naarmut poistuu

Arvo nousee

Huom! Jos sormen kynsi pysähtyy naarmuun maalipintaa pitkin liu’utettaessa, naarmua ei ole enää mahdollista kokonaan poistaa kiillottamalla. Lopputulos on kuitenkin paljon siistimpi, naarmun pyöristyessä kiillotuksessa.

Myllytyksen hinta tapauskohtainen

Auton myllytykseen saattaa kulua jopa 1-2 työpäivä riippuen auton kunnosta ja naarmujen määristä. Myös auton merkki vaikuttaa myllytyksen kestoon, sillä maalipinnan paksuudessa on huomattavia eroja.

Maalipinnan kiillotustarve käydään aina läpi yhdessä asiakkaan kanssa. Koska auto- ja merkkikohtaiset erot ovat auton myllytyksessä suuria, teemme aina tarjouksen työstä tapauskohtaisesti tarkastelun jälkeen.

Autopesu MOK:n myllytyshinta sisältää kustannusarvio tarkastuksen, pesun, myllytyksen ja kovan vahauksen.  Kustannusarvion yhteydessä pystymme mittaamaan maalipinnan paksuuden.  Kustannusarviota  varten ei tarvitse varata aikaa.